5 juni 2021
15:00

Alvhem IK

Referat: Sjöviks SK - Alvhems IK

Vi börjar lite nervöst efter första matchen på länge , men sen efter en kvart börjar vi ta tag i matchen och det ser riktigt bra ut , och vi skapar massor av chanser och till slut rinner Olle igenom efter en perfekt passning av Solberg , och även 2-0 kommer av dessa två efter en underbar yttersida passning av Solberg och Olle helt fri rundar målvakt och säkert i mål , första halvlek förutom första kvarten ser riktigt bra ut med bra försvarspel samt riktigt bra spel framåt , i andra halvlek gör vi 5 byten och samtliga som kommer in gör det riktigt bra även om alltid blir lite snurrigt med så många byten , Matchen jämnar ut sig och Alvhem ser lite farligare ut men med fortsatt bra försvarspel och bra passningsspel så gör vi ytterligare 2 mål och det är återigen Solberg som frilägger Olle som gör sitt hattrick och sen som kronan på verket nickar Solberg in 4-0 efter ett fintinkastassist från Pierre .
För att vara premiär så var det riktigt bra och lite xtra beröm går ju till Olle och Solberg som såg riktigt vassa ut idag men hela laget får beröm för en riktigt fin insats .